Welkom bij Fresh Connection

Fresh Connection is de student community waarin jij je ondernemerschap kunt ontdekken. Samen met andere ondernemende studenten hou je je bezig met de vraag ‘is ondernemerschap wat voor mij?’ Dit ga je ontdekken door deel te nemen aan events. Elke maand staat een thema centraal en vindt er 1 offline event plaats waaraan deelname verplicht is. Dit event is tevens gekoppeld aan een online opdracht. Daarnaast is er om de 2 maanden een event waarvoor je geselecteerd kan worden en waarin je met een kleiner groepje aan de slag gaat. In alle events staan 3 pijlers centraal: Connect, Learn en Inspire.  Tijdens de events ga je bezig om jouw ondernemerschap te ontdekken.Daarnaast sta je stil bij wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je deze verder kunt en wilt ontwikkelen.

Fresh Connection is een initiatief van Frisse Blikken. Bij deelname aan Fresh Connection krijg je dus ook een kijkje in de keuken! De perfecte mogelijkheid om Frisse Blikken beter te leren kennen als werkgever.

De missie van Fresh Connection is om ondernemerschap te stimuleren en te versnellen onder studenten.

Connect

Connect

Als lid verbind je jezelf aan een exclusief ondernemend netwerk. Hieronder vallen Frisse Blikkers zelf, de opdrachtgevers van Frisse Blikken en natuurlijk ook de andere jonge talenten die lid zijn van de community: de Fresh Minds!

Learn

Learn

Door middel van trainingen en workshops krijg je vaardigheden geleerd op het gebied van ondernemerschap. Denk daarbij aan een training over hoe je acquisitie aanpakt of hoe je een business plan pitcht. Ook online zijn er verschillende testen te vinden die je gaan helpen met het vinden van een antwoord op de vraag 'is ondernemerschap wat voor mij?'.

Inspire

Inspire

Ervaar en word geïnspireerd door andere (potentiële) ondernemers. Bijvoorbeeld tijdens Pitch Podium, waar je ondernemers tips mag geven over hun business plan. Daarnaast zijn er verschillende grote events die je een goed beeld gaan geven over wat ondernemerschap voor jou kan betekenen. Denk aan onze Traineebattle en FRESH, ons jaarlijkse event waarbij we de trend van volgend jaar gaan bespreken.

Verwachtingen Fresh mind

  • Heel veel energie, fun en motivatie!
  • Deelname aan minimaal 1 offline event per maand
  • Deelname van minimaal een half jaar
  • Je kunt je aanmelden/afmelden door het gehele jaar heen
  • Deelname is kosteloos

LET OP: Op dit moment kun je je niet voor Fresh Connection aanmelden.

Een van de 100 Fresh Minds die deelnemen worden? Meld je dan nu aan (dit kan door het gehele jaar heen) door het uploaden van je CV en een foto van iets dat jou typeert of waar je trots op bent. Denk aan een selfie op een bepaalde plek, een object, een kunstwerk, een snapchat etc. Naar
aanleiding van je aanmelding zal Denise contact met je zoeken. Daarna zal een gesprek plaatsvinden op het kantoor in Utrecht. Deze gesprekken vinden 2x per maand bij ons plaats op kantoor. Als je wordt aangenomen, kan je meteen deelnemen aan het programma.

I want to join

Denise Hensen ( 1992 )

Deniseh@frisseblikken.com

06 53 66 39 09

Welkom bij Fresh Connection! Bij Frisse Blikken ben ik verantwoordelijk voor Fresh Connection, de talent community waar ondernemerschap centraal staat. Ik ben zelf erg enthousiast over Fresh Connection en wil je daar graag meer over vertellen. Heb je vragen, mail of bel me dus gerust!